De opleiding

ARTRA gelooft in een actieve benadering van zowel klanten als sollicitanten. Hierbij dienen de gesprekken niet alleen in te gaan op de vacature, maar vooral ook op de ambities van zowel de organisatie als de kandidaat. Wat wil je nu? En wat gaat er gebeuren in de toekomst? Dit betekent dat je vooral gaat denken vanuit het menselijk kapitaal en kracht van de organisatie.

Na afloop van de verschillende trainingen is jouw online profiel onder handen genomen vanuit het oog van Online Personal Branding. Waarbij ook dieper ingegaan zal worden op het online vinden van mensen. Je bezit de juiste tools om jezelf op een krachtige manier neer te zetten, zowel in een pitch als tijdens het netwerken. De (commerciële) kansen uit een aanvraag van de opdrachtgever leer je benutten en de wensen van de sollicitant te inventariseren. Hierdoor is het mogelijk om een betere plaatsing te kunnen realiseren. Er zal ingegaan worden op hoe jij de beste match maakt tussen sollicitant en opdrachtgever. En niet te vergeten het binden van de sollicitant aan de organisatie. Tegenwoordig een erg belangrijk onderwerp!

Na afloop van de opleiding beschik jij over een aanzienelijke hoeveelheid (parate) kennis en commerciële vaardigheden, die jij dagelijk met plezier succesvol gaat inzetten!